Accessing the Library Borrowing and Returning Materials Using Library Facilities Media Services
Q1:Where can I look for information about the materials’ location in the library?

Ans.:You can obtain a library floor plan at the Reference Desk (floor 1) or you can serve our website for allocations of various materials.
Please refer to Floor Plan.

Q2:What should I do if the library does not have the collection which I needed?

Ans.:If the material is not available in the library collection, you can check with the Interlibrary Loan Service. With the ILL service, you can access and borrow materials from other member libraries. For more details, please call the ILL Unit at extension 65741 or the Circulation Desk at extension 65760.

Q3:Where can I find the information of the new arrivals?

Ans.:Please check the ‘New Arrivals’ page that is available on the Library Catalog.

Q4:How to reserve a group study room?

Ans.:Only NCKU faculty, staff and students are available to use group study room.
Please refer to Group Study Room.

Q5:How to reserve a study carrel?

Ans.:Reservations shall only be made by person or by phone (campus extension 65760/65764) one day ahead.
Please refer to Study Carrel.

Q6:How to reserve the Library Art Gallery?

Ans.:Please refer to Art Gallery, Art Gallery Calendar, and NCKU Art Center.

Q7:How to reserve the Library Conference Center?

Ans.:Please refer to Conference Center and Conference Center Calendar.

Q8:How to reserve the Library Outdoor Performance Square?

Ans.:Please refer to Outdoor Performance Square.

© National Cheng Kung University Library. | No.1, University Road, Tainan 701, Taiwan | TEL:(06)275-7575 ext.65760 FAX:(06)237-8232 Last Update: 2018-01-19